Om TopSkor

Välkommen till TopSkor, din ultimata guide till skor för varje tillfälle och ändamål. Från vår start 2016 har vi växt från en enkel blogg till en komplett plattform för skorecensioner, driven av ett team av passionerade experter. Vårt mål har alltid varit att hjälpa skoälskare, träningsexperter och vardagliga konsumenter att hitta det perfekta paret – oavsett om det är löparskor, träningsskor, gymskor, padelskor, fotbollsskor eller till och med skor för vardagsbruk.

Vår mission sträcker sig bortom den ytliga estetiken; vi strävar efter att erbjuda en omfattande och ärlig bedömning av varje skopar vi recenserar. Vi tror på att upplysa våra läsare om allt från komfort och hållbarhet till passform och prestanda, så att de kan göra informerade val.

Vår process

När det kommer till att testa och recensera skor tar vi vårt arbete mycket seriöst. Vår process är både noggrann och detaljerad. Varje par skor genomgår en serie av tester, både inomhus och utomhus, under olika väderförhållanden och på en rad olika underlag.

Vi betonar också vikten av att använda varje par i rätt kontext – det vill säga att vi testar löparskor genom att faktiskt springa i dem, och vardagsskor genom att använda dem under normala dagliga aktiviteter. Vi tror att detta ger oss den mest exakta bedömningen av hur skorna kommer att prestera för våra läsare.

Efter vårt testfas analyserar vi all data och sammanställer våra fynd i en utförlig och lättläst recension. Vi belyser alla skors styrkor och svagheter, och vi jämför dem med liknande produkter på marknaden. Slutligen lägger vi till vår ”TopSkor poäng” – en totalvärdering baserad på komfort, prestanda, kvalitet och pris.

Vi på TopSkor är stolta över vår opartiska och grundliga metod för att granska skor. Oavsett om du är en professionell idrottsutövare, en hängiven träningsfantast eller bara letar efter det perfekta paret skor att använda till jobbet, är vi här för att hjälpa dig att ta det bästa beslutet. Välkommen till TopSkor – din guide till världen av skor.

free webinar

Learn how to unleash Your Hidden Potential