• Hem
  • Adidas Terrex Agrivic Flow Trail: Test & Recension

Adidas Terrex Agrivic Flow Trail: Test & Recension

Skriven av Robert Klasson │ Publicerad 09/08/2023

Sammanfattning Av Adidas Terrex Agrivic Flow Trail:

Adidas Terrex Agravic Flow 2 är en stabil arbetshäst med gott om grepp. Den utmärker sig på i stort sett all terräng du trampar på. Förutom några problem med snörningsenheten är detta ett bra erbjudande från Adidas trailavdelning.

Fördelar

- Responsiv känsla i varierad terräng
- Fantastisk greppförmåga
- Mycket slitstark och hållbar konstruktion

Nackdelar

- Hälen känns lite för stel, kan resultera i skavsår

Vårt Betyg

Värde

9.0

Bekvämlighet

8.0

Grepp

9.0

Slitstyrka

9.0

Stabilitet

8.0

Totalt

8.6

Dämpning & Flexibilitet

Flexibilitet:

Medel

Dämpning - Typ:

Responsiv

Dämpning - Nivå:

Medel

Första intrycket

Den första saken jag lade märke till med Adidas Terrex Agravic Flow 2 var den ljusa och iögonfallande färgprofilen. Den sticker verkligen ut ur mängden och behåller sin stil även när den blir smutsig. Designen är definitivt en höjdpunkt, och Adidas har verkligen lyckats i stilavdelningen med denna sko.

Prestanda och användning

Terrex Agravic Flow 2 är en otroligt mångsidig sko. Det spelade ingen roll var jag befann mig – på en asfalterad väg eller på en kuperad och stenig stig – skon presterade utmärkt. Speciellt på stigar med mycket rötter och stenar märkte jag hur skon skiljde sig från andra. Stenplattan i sulan skyddade mina fötter otroligt bra, vilket gjorde att jag kunde löpa med förtroende även på svår terräng.

Passform och komfort

Passformen var i stort sett bekväm och gav bra skydd mot elementen. Jag upplevde dock problem med snörningen – den var en konstant källa till frustration under mina löprundor. Oavsett hur hårt jag band skorna, lossnade snörena ständigt, vilket ledde till att jag var tvungen att stoppa och knyta om dem flera gånger under mina löpningar.

Slitstyrka och hållbarhet

Adidas Terrex Agravic Flow 2 är en mycket hållbar sko. Sulan är gjord av Continental-gummi, vilket är känt för sin hållbarhet. Trots flera mils löpning visade sulan minimalt slitage. Övriga delar av skon, som ovandelen, höll sig också bra. Dock var snörningen ett problem, som nämnt tidigare.

Respons och hastighet

Medan jag inte kände att jag kunde nå topphastigheter i Terrex Agravic Flow 2, kände jag att skon fungerade bra på längre, mer uthållighetsinriktade löprundor. Lightstrike-mellansulan, som är på den fastare sidan, tillsammans med stenplattan bidrog till en bra känsla även på längre distanser.

Skydd

Skyddet som Terrex Agravic Flow 2 erbjuder är utmärkt. Sulan har fantastiskt grepp, vilket gav mig förtroende på olika ytor, oavsett om det var vått, lerigt, eller stenigt. Skyddet på tåpartiet var också mycket uppskattat, särskilt när jag råkade snubbla på en rot under en av mina löpturer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Adidas Terrex Agravic Flow 2 en solid löparsko för terränglöpning. Den erbjuder fantastiskt skydd och grepp, och är tillräckligt mångsidig för att hantera olika typer av underlag och terränger. Medan skon kanske inte är den snabbaste på marknaden, är den en pålitlig arbetshäst som är idealisk för långa, uthållighetsinriktade löpturer. Huvudproblemet med skon är snörningen, men om du är villig att arbeta med detta mindre fel, kan Terrex Agravic Flow 2 vara ett bra val för dina terränglöpningsbehov.


Adidas Terrex Agrivic Flow Trail

Select Dynamic field