• Hem
  • Asics EvoRide 3: Test & Recension

Asics EvoRide 3: Test & Recension

Skriven av Robert Klasson │ Publicerad 09/08/2023

Sammanfattning Av Asics EvoRide 3:

EvoRide 3 är en fantastisk uppdatering av Asics smidiga och snabba dagliga tränare. Den förbättrade lätta och responsiva löpningen gör den till en otroligt mångsidig sko som fungerar bra som daglig tränare men som också tillfredsställer den inre speedstern som behöver en snabb och smidig sko för snabbare löpningar. Version 3 erbjuder fantastiskt värde för den prismedvetne löparen och ger definitivt mest valuta för pengarna. Med EvoRide 3 får du en sko som tar dig längre, snabbare och ger dig den extra kicken du behöver för att nå dina löpmål. Ge dig ut och erövra vägarna med stil och prestanda!

Fördelar

- Lättviktsmodell som inte tynger ner dig
- Mycekt bekväma med god ventilationsförmåga
- Mycket responsiv återkoppling
- Slitstark yttersula som håller länge

Nackdelar

- Tåboxen är något smal

Vårt Betyg

Värde

10.0

Bekvämlighet

10.0

Grepp

10.0

Slitstyrka

10.0

Stabilitet

8.0

Totalt

9.6

Dämpning & Flexibilitet

Flexibilitet:

Medel

Dämpning - Typ:

Balanserad/Mjuk

Dämpning - Nivå:

Medel

Asics EvoRide 3 visar än en gång att förbättring är möjlig. Den senaste versionen är lättare, mjukare och mer bekväm än sina föregångare, vilket gör den till en utmärkt val för löpare som söker en lätt daglig tränare för medeldistans och tempo löpning. Låt oss dyka in i detaljerna.

Första Intryck

Jag hade privilegiet att recensera den första versionen av EvoRide och fastän jag var imponerad, fanns det rum för förbättring. När jag först plockade upp EvoRide 3, märkte jag omedelbart skillnaden i vikt. Dessa skor kändes otroligt lätta och luftiga. Förbättringar i passform och känsla har också gjort denna version bekvämare och smidigare.

Övre

EvoRide 3:s ovandel kombinerar det bästa från en daglig tränare och en prestandasko. Den konstruerade meshen är mjuk och andas utmärkt, vilket håller fötterna svala under långa löpningar. Dessutom är plösen tunnare och mindre vadderad än tidigare versioner, vilket ger en mer bekväm passform. Den enda nackdelen? Tåboxen är fortfarande lite för trång för min smak.

Sula

Sulan i EvoRide 3 är verkligen dess själ. Rocker-designen och FlyteFoam-mellansulan ger en otroligt smidig åktur. Den här skon rullar framåt på ett naturligt sätt, vilket hjälper till att förbättra prestandan, särskilt vid högre hastigheter. Samtidigt är den tillräckligt dämpad för att erbjuda komfort på längre distanser, även om den inte har samma dämpning som vissa andra modeller, som Nimbus Lite eller GlideRide.

Slutsatser

Asics EvoRide 3 fortsätter att imponera med sin balans mellan komfort och prestanda. Det är en sko som uppmuntrar till ärlig ansträngning, utan att luta sig på extravaganta egenskaper som kolfiberplattor eller supermjuka skum.

Om du letar efter en solid, tillförlitlig löparsko för tempolöpning eller för marathon- och halvmarathonlopp, är EvoRide 3 definitivt värd att överväga. Den är bekväm, hållbar och erbjuder en smidig och snabb löpning.

Kom bara ihåg att den kanske inte passar för löpare som föredrar en mjuk, väldämpad sko för längre löprundor. Men för de flesta löpare, kommer EvoRide 3 att tjäna som en solid och pålitlig träningspartner.

Asics EvoRide 3 bevisar att det är möjligt att förbättra på redan bra saker. Oavsett om du är en ny löpare eller en erfaren maratonlöpare, kan du räkna med att denna sko kommer att ta din löpning till nästa nivå.