• Hem
  • ON Cloudflow 3: Test & Recension

ON Cloudflow 3: Test & Recension

Skriven av Robert Klasson │ Publicerad 09/08/2023

Sammanfattning Av ON Cloudflow 3:

On Cloudflow 3.0 är en pålitlig daglig tränare som presterar väl på olika underlag. Denna nya version har många förbättringar som får skon att glänsa. Det är en fast och mycket hållbar sko som kommer att hålla och klara av många mil. Med On Cloudflow 3.0 får du en löparsko som kombinerar stabilitet, respons och hållbarhet för att leverera en pålitlig och bekväm löpning varje gång. Ta steget och låt Cloudflow 3.0 vara din perfekta träningspartner för många framgångsrika mil på vägen!

Fördelar

- Hög nivå av hållbarhet
- Snygg och modern design
- Mångsidig modell

Nackdelar

- Snäv passform
- Tar tid att springa in

Vårt Betyg

Värde

8.0

Bekvämlighet

6.0

Grepp

8.0

Slitstyrka

9.0

Stabilitet

8.0

Totalt

7.8

Dämpning & Flexibilitet

Flexibilitet:

Medel

Dämpning - Typ:

Responsiv

Dämpning - Nivå:

Lite

Vem Bör Köpa ON Cloudflow 3

ON Cloudflow 3 är rätt val för löparen som behöver en pålitlig sko för regelbundna träningspass. Skon erbjuder en mångsidig funktionalitet, vilket gör att du kan använda den under en mängd olika löprundor.

Vem bör inte köpa ON Cloudflow 3?

Om du är en löpare som prioriterar hög dämpning, eller om du har en bredare fot, kan ON Cloudflow 3 kanske inte passa dig optimalt. Den smala designen kan bli obekväm för bredare fötter.

ON Cloudflow 3 Introduktion

ON Cloudflow 3 är en solid sko att ha i din löpararsenal. Trots att den kanske inte är det optimala valet för mycket långa löprundor, fungerar den definitivt tillräckligt bra för att klara av dessa ifall det behövs. Skon erbjuder en fin balans mellan markkänsla och stabilitet, trots en något stel känsla vid långa distanser. Med en bra prislapp ger denna tredje version av Cloudflow en rimlig mix av teknik, kvalitet och prisvärdhet.

ON Cloudflow 3 Första intryck

När du först ser ON Cloudflow 3, kommer du att märka den typiska, smala designen av ON-märket. Men när du tar på dig skon, kommer du omedelbart att känna dess smala passform och fasta struktur, vilket kan påminna om känslan av en bowlingsko. Efter en inbrottsperiod börjar skon dock att vänja sig vid din fot, vilket gör att du kan uppskatta dess unika funktioner. Vid korta och snabba löprundor samt i gymmet kommer du att uppskatta dess stabilitet och fasthet.

ON Cloudflow 3 Överdel

Ovandelen på ON Cloudflow 3 är en uppdatering från tidigare modeller, med en mindre vadderad design. Skon är smal men omsluter foten på rätt ställen, vilket ger en exakt passform. Detta kan dock vara ett problem för löpare med bredare fötter. Skon är mycket andningsbar och fungerar bra i både höga och låga temperaturer. Hälkappan är moderat uppbyggd, och tungan är väldigt tunn, vilket ger en minimalistisk och funktionell design.

ON Cloudflow 3-sula

Mellansulan i ON Cloudflow 3 består av ON’s signatur Cloudtec-yttersula, vilket ger en utmärkt stötabsorption när foten landar på marken. Yttersulan ger även en mjuk rullning från landning till tå-av. Dessutom har skon en uttagbar innersula som ger lätt stöd för hålfoten och lite extra dämpning. Skon har utmärkt grepp på olika ytor och i olika väderförhållanden.

ON Cloudflow 3 Slutsatser

Efter att ha kört över 50 mil i ON Cloudflow 3, är min slutsats att dessa skor fungerar utmärkt som en daglig träningspartner för kortare till medellånga distanser. De är tillräckligt tåliga för att hantera ett halvmaraton om behovet uppstår.

Skon utmärker sig när det gäller att öka tempot på löprundorna, men fungerar också bra för en lugn återhämtningsjogg. Efter en viss inbrottsperiod har skorna visat sig vara bekväma och tillfredsställande att använda.

Estetiskt sett är Cloudflow vackert konstruerad med ett genomtänkt, minimalistiskt designspråk. Trots en något smal passform, kan dessa skor vara ett utmärkt val för löpare som letar efter en lätt och funktionell träningssko.

Slutligen, med ett bra pris, en rimlig vikt och ett hållbart materialval, ger ON Cloudflow 3 löparen en bra kombination av prestanda, komfort och värde. Denna sko kan definitivt vara en tillgång i din löpningssamling, oavsett om du är en vardaglig löpare eller en seriös träningsentusiast.